100% handgemaakt

Handgemaakte textiel met 100% liefde gemaakt

Sjaals, mutsen en andere warme dingen

IMG_20150130_113144 IMG_20150130_113019

Brr! Het is nu echt winter. Geen ontkomen of ontkennen meer aan.
Ieder jaar weer word ik als de feestdagen voorbij zijn, een soort van onaangenaam ‘wakker’; oh nee! De winter duurt nog 3 maanden!! Tijd om dus voorzorgsmaatregelen te nemen, om warm en knus en gezond te blijven. Mijn tips hiervoor op een rijtje.

  1. Kleed je lekker warm aan. “Ja duh!” kan ik je horen zeggen. Maar zelf heb ik winters gehad waarin mijn jas heel mooi maar toch een beetje dun was, ik geen muts op wilde (ijdeltuit), en de handschoenen ook te dun waren omdat het anders niet lekker zat. Ik ben daar overheen. Muts op, dikke sjaal 2x (of 3x) om mijn nek, en een hele praktische, dikke, heerlijke warme jas mét capuchon. Wollen handschoenen aan. En gaan!
  2. Heeft te maken met punt 1; Ga naar buiten. En dan bedoel ik niet omdat het moet, ‘s ochtends om 8 uur in het donker, of snel een boodschap doen, maar midden op de dag in het licht. En dan gewoon een blokje om lopen, of even fietsen of rennen. Lekker om op te laden, zowel mentaal als fysiek, en heel fijn om even alles in het daglicht te zien. Ik ga zelf nu af en toe even lekker een rondje hardlopen. Het is heerlijk om die frisse lucht diep in te ademen en je ondertussen warm te lopen.
  3. Verwen jezelf! Met lekker dikke sokken, warme chocomel, koffie of thee, een dekentje over je benen ‘s avonds en je favoriete serie op tv. En een paar nieuwe knotjes wol, of een nieuwe sjaal uit mijn winkeltje!

20151201_145608  zee-foto-03

Zo komen we de winter wel door. En anders kunnen we altijd nog die winterslaap gaan doen! 😉

Liefs van Annemieke

Momenteel geen reacties...