100% handgemaakt

Handgemaakte textiel met 100% liefde gemaakt

Handwarmers

Ja hoor….is het buiten 14 graden kom ik met een patroon voor handwarmers! Nou ja, een keer zal het wel kouder worden deze winter, toch?!

In ieder geval vind ik het spannend, en tegelijk ben ik trots om mijn allereerste uitgeschreven patroon met je te delen. Het is een niet zo ingewikkeld patroon, maar daar houd ik van 🙂
Het is een patroontje voor heerlijk zachte handwarmers, met als finishing touch een randje van een bijzondere kleur garen. Uiteraard kan je zelf je mooiste kleurencombinatie kiezen hiervoor! Maar omdat ik al een colsjaal had gehaakt met dezelfde combinatie, vond ik dit een mooie set worden zo.

20151201_145608

Mocht je iets niet begrijpen, of zelfs fouten tegenkomen in het patroon, laat het me alsjeblieft weten! Ik wil heel graag leren om dit goed te doen, en in de toekomst nog meer patronen publiceren. Ik heb alweer een idee voor een heerlijke sjaal…!

Hier is het patroon voor de handwarmers.

Veel haakplezier toegewenst!

,

Momenteel geen reacties...