100% handgemaakt

Handgemaakte textiel met 100% liefde gemaakt

Workshops, sjalen en nog meer sjalen

20151118_120804 - kopie20151123_093902 - kopieworkshop

De kop is eraf! De eerste workshop is een feit. En wat vloog de tijd! Eigenlijk had ik nog veel meer willen vertellen en laten zien, maar de tijd was op en de dames hebben het super gedaan! Heel aandachtig met hun steken bezig, en heel leergierig. “Hoe hecht je dan af?” of “Nu wil ik dit ook in het rond leren!” zijn maar een paar van de vragen die op tafel kwamen.
Volgens mij was iedereen blij met wat er geleerd was, en ik hoop binnenkort mijn cursisten met een zelfgemaakte sjaal, muts of telefoonhoesje te zien lopen! En…ik hoop dit nog vaak te mogen doen want wat is het leuk om je passie door te geven!

En nu…is het kouder en natter aan het worden buiten, en heb ik erg behoefte aan warme dingen. Warme wanten, warme sjaal, warme chocomel, warme deken, warme kat op schoot..lekker cocoonen! Ik begin een aardige collectie gehaakte sjaals en andere accesoires te krijgen, en hoe graag ik ze ook allemaal zelf zou houden (of mijn kinderen; Ïs die voor mij mama??”) ga ik ze toch verkopen. Dus zie je iets wat je aanstaat, hier of op mijn facebookpagina? Stuur me een berichtje! annemieke@100procenthandgemaakt.nl

Rode omslagdoekBinnenkort ga ik mijn eigen Etsy pagina openen, om het nog makkelijker te maken om iets van mij te kopen. Daarin komt ook mijn allereerste uitgeschreven zelf bedachte patroon van heerlijk zachte en warme handwarmers!

 

Bloemencol

Wollige col en handwarmers

Mijn oudste is heel goed in poseren voor mij; nu nog even binnen want buiten regent het 🙂
Straks nog even een kinderfeestje hier, surprisevoorbereidingen, nog een paar daagjes werken en dan is het alweer pakjesavond! Iedereen heel veel plezier gewenst.En wie weet krijg je wel een handgemaakt kadootje van de Sint?!

Momenteel geen reacties...