100% handgemaakt

Handgemaakte textiel met 100% liefde gemaakt

Workshops!

Ja, dan trek ik toch de stoute schoenen aan hoor. Ik ga het doen.
Een workshop geven! En eigenlijk gelijk maar twee, want zo ben ik.

Op woensdag 25 november en zaterdag 28 november is het zover; ik geef dan twee keer de workshop ‘Haken voor beginners’ in Utrecht, Zuilen. Je leert de basissteken van haken, zodat je zelf simpele maar leuk dingen kan maken om weg te geven of gewoon lekker zelf te houden 🙂
Ook leer ik je wat over verschillende soorten garens, en laat ik zien wat mijn inspiraties zijn, en waar jij de jouwe wellicht kan vinden!

20150613_180944

De cursus op zaterdag heeft ook nog de mogelijkheid tot ‘aanhaken’, diegenen die een kijkje willen nemen, kennismaken, een kopje koffie of thee erbij, met je eigen haak- of breiwerkje mee, inspiratie uitwisselen. Dit aanhaken gebeurt aansluitend aan de workshop.

Tijden en locaties volgen nog, het zal in ieder geval overdag zijn, niet ‘s avonds. De workshop zal ongeveer 2en half uur duren. Er is plek voor 6 cursisten, en op zaterdag nog ongeveer 6 ‘aanhakers’.

De kosten zijn €17,50 voor cursisten, hiervoor krijg je ook materialen om mee aan de slag te gaan inclusief haaknaald. Plus wat lekkers!

Het ‘aanhaken’ kost €3,00 en daar krijg je dan koffie, thee, wat lekkers en mijn aandacht voor 🙂

20150408_175553

Ik zou het echt superleuk vinden als je komt. Ik ben ongeveer vier jaar geleden besmet met het haakvirus, en ik beleef er echt zoveel plezier aan. Ik wil dat dolgraag doorgeven! En wie weet, haak jij binnenkort je eerste sjaal/pannenlap/kussenhoesje/……?

Wat zou jij willen maken? Kom lekker haken!

20150528_155807

Momenteel geen reacties...