100% handgemaakt

Handgemaakte textiel met 100% liefde gemaakt

Rokje 1/3

Lekker bezig weer…al vraag ik me wel een klein beetje af waar ik nu weer aan begonnen ben…

Ik heb drie dochters, in de leeftijd 8-6-3 jaar. Alledrie echte meiden, die houden van prinsessen, poppen, dansen, paars en roze, en ga zo maar door. Hoewel ze gelukkig ook ieder zo hun stoere eigenschappen hebben, gelukkig. Hard fietsen, dingen met lego en duplo bouwen,en met zand, stenen en water kliederen zijn gelukkig ook hele geliefde bezigheden.

Maar toch, meiden dus. En ik beloofde ze elk een rokje. Handgemaakt, uiteraard. En nu heb ik ook nog een deadline, ergens over een week of 2! Aaargh! Anyway, geen tijd meer te verliezen. Rokje 1/3 ligt inmiddels te pronken:

DSCN2816DSCN2818

DSCN2819DSCN2820

Middelste is er blij mee, nu door. Nummer 2, voor oudste dochter, staat in de startblokken:

DSCN2822

en dan ligt het garen voor nummer 3, voor jongste dochter, ook te wachten:

DSCN2823

Ja. Ik ben even zoet. Als jullie me zoeken, zit ik in een hoekje als een razende te haken. Ik vind het een mooie uidaging van mezelf!
Ondertussen, ligt dit ook nog te wachten:

DSCN2824

Wat dat is, en hoever ik ermee ben, vertel ik een volgende keer. Nu moet ik verder, rokje 2/3 ligt te wachten!!

 

Momenteel geen reacties...

Reactie op “Rokje 1/3